Sticky Password

Stop met het vergeten van je wachtwoorden. Start met automatisch inloggen.

Wachtwoorden en nog meer wachtwoorden. Je hebt ze steeds vaker nodig, en steeds vaker moeten ze verschillen van elkaar. Om het nog maar niet te hebben over de andere wachtwoord eisen zoals speciale karakters, hoofdletters en nummers. Stop daarom met het onthouden van al je wachtwoorden en log automatisch in met wachtwoordmanager Sticky Password.

Wat zijn de voordelen van Sticky Password?

Automatisch Inloggen

Met Sticky Password kun je overal veilig en makkelijk automatisch inloggen. Je hoeft nog maar een hoofdwachtwoord te onthouden. Alles wordt automatisch ingevuld.

Inloggen met vingerafdruk

Een vingerafdruk is uniek, het is een van de veiligste manieren van inloggen. Gebruik naast een sterk hoofdwachtwoord ook een vingerafdruk en je bent super veilig.

Compatibel met elk besturingssysteem

Sticky Password kun je gratis downloaden en werkt op alle besturingssystemen zoals: Android, iOS, Mac, Windows. En ondersteund 16 verschillende browsers op deze systemen.

Cloud loze Sync op al je apparaten

Mocht je twijfels hebben over het veilig synchronizeren via de cloud servers van Sticky Password. Dan kun je kiezen voor cloud loze synchronisatie via een lokaal Wi-Fi netwerk.

AES-256 Encryptie beveiliging

AES-256 is een van de beste beveiligingstechnieken en hackers hebben er een hekel aan. Dit is hetzelfde veiligheidsprotocal dat overheden en inlichtingendiensten gebruiken.

Niet alleen web, maar ook apps

Naast het overal automatisch kunnen inloggen op het internet en het bewaren van je wachtwoorden van websites. Kun je ook op dezelfde manier gebruik maken van Sticky Password voor je apps.

Is Sticky Password in het Nederlands?

Het mooie van software producten is dat je niet aan een land gebonden bent. Er wordt tegenwoordig ook niets meer opgestuurd en kun je alles downloaden. Dit maakt het bijvoorbeeld voor ons mogelijk om alle wachtwoord managers te vergelijken.

Sticky Password is standaard in het Engels, maar ook in het Nederlands in te stellen. Dit maakt de app nog toegankelijker voor meer mensen die wat meer moeite hebben met Engels. Sticky Password in het Nederlands is dus geen enkel probleem.

Premium of gratis downloaden?

Net zoals bij veel andere software toepassingen en met name de password managers. Is er een gratis versie en een betaalde Sticky Password premium met meerdere opties en functionaliteiten. Het voordeel van de gratis download is dat je zo eerst kunt kijken of het wat voor je is.

Ben je overtuigd van de kwaliteit en de functionaliteiten van de wachtwoordmanager software. Dan kun je overwegen om Sticky Password premium aan te schaffen. Deze kost normaal € 26,95 voor een jaar of € 129,95 voor altijd. Wij kunnen je een extra korting van 50% aanbieden, waarmee je extra voordelig deze manager kunt aanschaffen.

Om deze korting te activeren, klik je simpelweg op onderstaande knop om direct naar de actiepagina te gaan.

Hoe werkt het?

Je aanmelden en het installeren van Sticky Password is super simpel. Eerst download je de software en of app en browser extensie. Vervolgens kun je in 6 eenvoudige stappen die in het Nederlands worden uitgelegd. Een account aanmaken, je wachtwoorden synchroniseren en je browser instellen.

Je steunt het goede doel.

Het Tsjechische bedrijf Lamantine wat in het Frans ‘zeekoe’ betekend zet zich in voor de met uitsterven bedreigde zeekoeien in Amerika, Florida om precies te zijn. Van elke premium Sticky Password bestelling gaat er een gedeelte naar de non-profit organisatie ‘Red de zeekoe club. Om zo deze bedreigde diersoort te beschermen.

Een van de beste wachtwoordmanagers.

Niet alleen wij vinden dit een van de beste passwordmanagers. Ook het bekende computer magazine ‘PCmag’ Heeft de software als excellent gewaardeerd. Probeer het zelf, download Sticky Password gratis of help de zeekoe en schaf een premium license aan met onze 50% korting.

Wat is de prijs en wat zijn de verschillen?

In vergelijking met andere wachtwoordmanagers zoals Lastpass of Password Boss, heeft Sticky Password een mooie prijs voor wat de software allemaal kan. Je kunt kiezen uit twee opties. Namelijk de gratis versie, die je direct gratis kunt downloaden. En Sticky Password premium. In het overzicht hieronder hebben we naast de prijs de grootste verschillen tussen de gratis en premium versie vermeld.

Reviews & ervaringen – Wat zeggen anderen over deze passwordmanager?

Ben je benieuwd naar de reviews en ervaringen van anderen, voor je deze veilige manier van inloggen zelf gaat gebruiken? We hebben enkele ingezonden reviews van onze website bezoekers hieronder voor je vermeld. We hopen dat onze Sticky Password review en het lezen van de ervaringen van anderen je helpen met kiezen voor welke passwordmanager je gaat.

“Wat ik juist zo mooi vindt van deze wachtwoord manager, is dat alles wat je nodig hebt voor goed wachtwoord beheer aanwezig is. En dat de app lekker simpel en overzichtelijk is gehouden. Hiermee wordt het automatisch inloggen en het beheren van al mijn wachtwoorden veel leuker en makkelijker.”

Vladimir Patrovatsko

“Ik heb meerdere wachtwoord managers geprobeerd en de gratis versie van Sticky Password heb ik uitvoerig getest. Wat voor mij de doorslag gaf om een premium license aan te schaffen. Was de functionaliteit en eenvoud in combinatie met de aanbieding van 50% korting via jullie website, “

John Bouwsteen

“Sticky is voor mij al jaren de nummer 1 password manager. Ik maak er met veel plezier gebruik van, eerlijk gezegd zou ik geen beteren manier weten om al je wachtwoorden veilig te houden en makkelijk te kunnen beheren op meerdere apparaten. Zelfs crossdevice en crossplatforming werkt het perfect!”

Deborah Linschoten

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!