Roboform

Sterke wachtwoorden en snel inloggen met Roboform.

Wanneer je wachtwoorden toevertrouwd aan een password manager, dan moet de beveiliging hiervan superieur zijn. Roboform is er voor bedrijven en particulieren en kan gratis gedownload worden via onze website. Bekijk alle functies en lees onze review hieronder.

Wat is Roboform?

Inloggen met een klik

Een van de nadelen van inloggen is het telkens moeten intypen van je inloggegevens en wachtwoorden. Laat Roboform dit voor je doen, met inloggen met een klik.

Sterke Wachtwoordgenerator

Wachtwoorden verzinnen vergt tegenwoordig veel tijd en creativiteit. Met de password generator creëer je unieke sterke en on-hackbare wachtwoorden met een druk op de knop.

AES 256 - PBKDF2 - SHA256 & 2FA

Beveiliging is alles bij een password manager. Naast veilig inloggen met 2FA (tweestapsverificatie) wordt je account ook beveiligt tegen hackers met AES 256 encryptie.

Veel browser extensies

Naast software voor desktops en de applicatie voor mobiele apparaten. Heeft Roboform browser extensies voor de meeste browsers zoals, Chrome, Firefox, Safari, en ook voor Microsoft Edge.

+

Importeren & Exporteren

Wanneer je van wachtwoord manager wilt wisselen. Dan moet het exporteren en importeren van je wachtwoorden natuurlijk snel, makkelijk en vooral veilig zijn.

BeveilingsDashboard

Hou overzicht op het gebruik van je wachtwoorden. Zorg dat ze altijd up-to-date zijn en dat je wachtwoorden niet 2 keer hetzelfde gebruikt. Bekijk je score in het Roboform Dashboard.

Veilig en makkelijk delen

Soms wil je een bepaalde document of folder op je computer met iemand delen, zonder dat deze direct je wachtwoorden of andere belangrijke gegevens kan achterhalen. Deel veilig en simpel je bestanden en folders.

Noodtoegang

Mocht er onverwacht iets gebeuren waardoor je zelf niet meer bij je account kunt. Dan kun je in dat geval een vertrouwenspersoon aanstellen en toegang geven tot je account. En zo eventueel je account herstellen.

Voor het hele gezin op alle apparaten

Meerdere gebruikers, synchroniseren op meerdere apparaten en besturingssystemen voor het hele gezin. Beveilig de online identiteit en activiteiten van je hele gezin. Ook je kinderen en partner kunnen wachtwoorden opslaan.

Roboform review.

Hoewel enkele andere password managers zoals Dashlane, Lastpass en Password Boss veel aan marketing doen om hun producten te promoten. Zien we dat bij Roboform minder, dat neemt niet weg dat deze software minder goed is. Wij vinden dat Roboform terecht tussen de beste wachtwoord managers hoort te staan.

In onze Roboform review kun je zien dat de app veel functionaliteit heeft. Het is beschikbaar op alle populaire besturingssystemen, voor alle apparaten. Er zijn veel browser extensies beschikbaar, alles wordt constant gesynchroniseerd. Een klik inloggen, een sterke wachtwoorden generator. Makkelijk delen, en voor het hele gezin of voor bedrijven beschikbaar.

Is Roboform veilig?

Een van de belangrijkste vragen die jezelf moet stellen is of een password manager veilig genoeg is? Is in dit geval Roboform veilig? Het beheren en gebruiken van al je wachtwoorden, inloggegevens en andere belangrijke gevoelige informatie met een wachtwoord manager is natuurlijk ideaal en levert veel gemak en tijdbesparing op.

Maar dan moet deze natuurlijk wel erg veilig zijn. En je account beschermen tegen ‘brute force attacks’ van hackers. Maar ook de manier van inloggen moet veilig zijn. Hiervoor gebruikt Roboform de beste encryptie en internetbeveiliging oplossingen voor zoals: Sterke encryptie met AES 256 bit en PBKDF2 SHA256. Daarnaast kun je gebruik maken van de Google authenticatie voor het inloggen met tweestapsverificatie.

Roboform everywhere

Roboform everywhere is de meest gekozen optie uit de abonnementen. Met dit pakket kun je gebruik maken van alle functies en heb je toegang op al je apparaten. Vandaar ook de naam Roboform everywhere. Nu via onze website met 30% korting. Daarnaast kun je nog kiezen voor het gezinspakket en de gratis versie. En een abonnement speciaal voor bedrijven, we hebben alle prijzen en verschillen in een overzichtstabel hieronder vermeld.

Gratis downloaden recente software versie.

Via onze website en door op een van de knoppen te klikken, kun je Roboform gratis downloaden. Zo kom je direct op de pagina met de meest recente software versie. Nu kun je deze met een klik downloaden en installeren op een van je apparaten. De wachtwoord manager is compatibel met Apple, Android, Microsoft en werkt op alle apparaten.

Hoe werkt het? Roboform handleiding.

Het is niet moeilijk om de applicatie of software aan de praat te krijgen. Nadat je deze gedownload hebt, kun je hem direct installeren. Afhankelijk van het apparaat wordt er gevraagd welke browser extensies je wilt installeren om zo al je wachtwoorden met een klik vanuit je browser op te kunnen slaan. Vanuit dit scherm wordt ook een account voor je aangemaakt, en kun je een hoofdwachtwoord bedenken waarmee je toegnag tot je Roboform account hebt. Overige handleidingen en tutorials kun je eenvoudig terug vinden op de website van de wachtwoordmanager zelf of op hun Youtube kanaal.

Welke abonnementen en prijzen zijn er? En 30% korting op Everywhere

Welk abonnement je ook kiest je kunt Roboform altijd gratis proberen met de gratis versie. Voor bedrijven is er zelfs een aangepaste versie die bedrijven 14 dagen gratis op proef kunnen nemen. Hieronder volgt een overzicht van alle abonnementen met de daarbij horende prijzen en grootste verschillen in functionaliteiten. Via onze website hebben we nu een actie waarmee je 30% korting krijgt op Roboform Everywhere

Roboform reviews van andere gebruikers

Wat ons betreft is deze wachtwoordmanager een van de betere die er zijn. Er is veel mogelijk en toch blijft het gebruik van Roboform erg simpel. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan je online veiligheid en dat wordt bij deze app gedekt met de beste encryptie en decryptie software die er momenteel is. Zo kunnen datalekken en andere hack aanvallen worden voorkomen. Naast onze Roboform review hebben we hieronder ervaringen van anderen geplaatst. Lees wat andere gebruikers te zeggen hebben over deze password manager.

“Mijn online veiligheid heb ik sinds enkele jaren een stuk serieuzer genomen door onder andere het gebruik van deze wachtwoordmanager. Met kijk op de toekomst is het zeer verstandig om te gaan nadenken over hoe jij je online identiteit en gegevsn wilt gaan beschermen. Je wachtwoorden veilig bewaren is stap 1”

Juriaan van der Velde

“Als online marketing bureau hebben wij te maken met veel verschillende online diensten, waar onze marketeers gebruik van maken. Voor elke werknemer een nieuw abonnement schiet niet op. Daarom is Roboform en de te configureren gebruikersrechten een perfecte oplossing. Zo hebben we alles centraal in beheer.”

Marnix Verhoeven

“Het familieabonnement is voor ons als 5 koppig gezin perfect. Nu mijn kinderen vaker online zijn, voor school en andere doeleinden. Stellen ze zich zelf nog ontwetend bloot en laten ze informatie achter. Met een wachtwoordmanager kun je zorgen dat dit veilig en gecontroleerd gebeurd. Zo leer je ze meteen hoe belangrijk online veiligheid is”

Debbie van de Bos

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!