RememBear

Gebruik de beren op de weg om je internetgebruik beter te beveiligen.

RememBear is een wachtwoorden manager waarmee je al je online gegevens toevertrouwt aan een denkbeeldige digitale beer. Simpele functies zoals autofill, snel inloggen, toeganhg tot al je accounts vanaf al je apparaten maakt het online internetgebruik een stuk fijner en vooral veiliger.

Welke voordelen heeft RememBear?

Overal Toegang

Je wachtwoorden worden automatisch gesynchroniseerd op alle apparaten waar je RememBear op gebruikt. Zowel als in de browserextensies als in de desktop software of mobiele apps.

i

Bewaar gevoelige informatie

Naast het veilig bewaren van je wachtwoorden en accounts. Kun je ook notities, documenten en betaalgegevens zoals creditcards veilig opslaan voor eenvoudig online gebruik.

Snel & veilig online betalen

Net als met 1 klik inloggen, kun je ook je betaalgegevens koppelen waardoor je veilig en snel kunt afrekenen in webwinkels met de hulp van autofill van bijvoorbeeld je creditcardgegevens. 

Snel inloggen met 1 klik

RememBear onthoudt al jouw wachtwoorden en bedenkt zelfs nieuwe als je dat wilt. Zo kun je met een klik secuur op al je online accounts inloggen en veilig internetten.

Toegankelijk Design

Ook voor mensen die doorgaans niet zo handig zijn met apps en of computer software is RememBear heel toegankelijk gemaakt door een simpel maar vriendelijk design. Waardoor alles eenvoudig blijft.

Wachtwoorden generator

Een van de grootste oorzaken van hacks zijn makkelijke wachtwoorden die opnieuw worden gebruikt. Met de wachtwoorden generator is dit verleden tijd en heeft elk account een uniek wachtwoord.

Berensterke beveiliging.

Natuurlijk zijn de vele functies van een wachtwoordmanager ontzettend handig. Welke functie je ook belangrijk vind en de verschillende wachtwoordbeheer apps op vergelijkt. Veiligheid is de allerbelangrijkste factor wanneer je je gegevens ergens gaat opslaan. RememBear maakt gebruik van berensterke End to End encryptie, zodat alleen jij en niemand anders je data te zien krijgt.

Daarnaast maakt de password manager gebruik van supersterke AES256 encryptie en is de software door een onafhankelijk bedrijf Cure53 getest op zwakheden in hun infrastructuur. Hierdoor is RememBear een van de meest veilige wachtwoord beheer apps die je momenteel kunt downloaden. Het rapport hiervan is publiekelijk openbaar en tevens op hun website te lezen.

Beschikbaar op meerdere platformen.

De software van RememBear is beschikbaar op meerdere platformen en apparaten. Je kunt de app downloaden op iOS (Apple) apparaten. Android toestellen, Windows en Apple computers. Met een betaald account kun je de apps en software op al je apparaten installeren en zo worden automatisch al je wachtwoorden gesynchroniseerd en heb je altijd en overal toegang.

RememBear vs LastPass.

LastPass wordt als een van de beste wachtwoord beheer diensten gezien. Het is in ieder geval de populairste die veel wordt gebruikt maar daardoor ook veel in het nieuws is met datalekken en software fouten, die ze overigens wel snel oplossen.

Hierdoor worden al snel veel andere wachtwoord apps zoals Dashlane, Password Boss en RememBear vergeleken met LastPass. Goed om te weten is dat bij de meeste password managers de veiligheid altijd het uitgangspunt blijft. Ook deze app kan zich bij de beste beveiligde apps voegen.

Als het op functionaliteit aankomt hebben de meeste apps over het algemeen dezelfde functies zoals: Autofill, met een klik inloggen, betaalgegevens opslaan, browserextensies apps voor verschillende platformen etc. Toch kunnen er kleine verschillen zijn die net belangrijk zijn voor jouw gebruik.

Zo heeft LastPass een digitale kluis waar je allerlei bestanden in kunt opslaan. Maar is RememBear weer onafhankelijk getest op hun beveiliging. Zo zul je moeten afwegen wat jezelf het belangrijkste vindt bij het gebruik van een app.

 

5

Bewaar je logingegevens, creditcards en belangrijke data.

5

Met een klik inloggen en afrekenen bij webwinkels.

5

Inloggen met tweefactor authenticatie voor extra veiligheid.

5

Een slimme wachtwoord generator voor unieke sterke passwords.

5

Inloggen met gezichts en vingerafdruk herkenning.

5

Beschikbaar op Windows & Mac, iOS en Android.

5

Browser extensies voor Safari, Firefox en Google Chrome.

5

Automatisch veilig gesynchroniseerd op meerdere apparaten.

5

Berensterke end-to-end AES 256 encryptie.

5

Onafhankelijk getest door Cure53.

5

Je eigen digitale betrouwbare knuffelbeer.

Wat kost RememBear?

Je kunt de software van RememBear kopen maar ook gratis downloaden. Uiteraard zit er een verschil tussen beide opties en hebben we die hieronder voor je weergegeven. De gratis optie is. ideaal wanneer je de app eerst wilt uitproberen voor je deze aanschaft. Hieraan zitten wel bepaalde restricties zoals het ontbreken van de backup of sync functies. En kun je de gratis versie op één apparaat gebruiken. De premium versie van RememBear heeft alle functies zoals vermeld in onze uitgebreide review van de wachtwoordbeheer dienst. Bekijk zelf hieronder de verschillen en bepaal zelf voor welke optie je kiest.

Mocht je kiezen voor de premium versie van RememBear, dan is het handig om te weten dat je deze kunt betalen met VISA, Mastercard en American Express.

 

RememBear Reviews | Wat zeggen anderen?

Het internet zou het internet niet zijn als je niet eerst de ervaringen van andere mensen kon lezen voor jezelf een product aanschaft. Ervaringen en met name reviews van anderen zeggen doorgans veel meer dan een productbeschrijving of mogelijke aanname. Daarom hebben wij van enkele RememBear reviews gevraagd aan onze website bezoekers om jou een nog beter beeld te geven van deze wachtwoorden dienst. Lees hieronder enkele uitgelichte reviews voordat je over gaat tot het downloaden en kopen van deze service. Heb jezelf al ervaring met deze software en app, en wil je graag een review achter laten. Mail ons met je bevindingen via het contactformulier.

De belangrijkste optie voor mij is een wachtwoord generator. Uit onderzoek blijkt dat de meeste Nederlanders te lui zijn om steeds een nieuw wachtwoord te verzinnen. En daardoor het gebruik van steeds dezelfde makkelijke wachtwoorden leidt tot gehackte accounts. Zo ook bij mij, met deze generator is dat verleden tijd en heb ik met 1 klik voor elk account een uniek onkraakbaar en niet te raden wachtwoord.”

Dennis Bakker

“Voordat ik Remembear ging gebruiken had ik al enkele andere apps geprobeerd. Hoewel ik niet geheel ontevreden ben, is de hoofdreden voor het overstappen naar deze dienst voor mij toch de gebruiksvriendelijkheid. Ook de snelheid waarmee ik hulp kreeg en antwoord op mijn vragen van de klantenservice deed een duit in de kom. Wat mij betreft blijft het voorlopig bij Remembear.”

Frits Jongleur

“Door mijn gebrek aan internet kennis, en mijn onhandigheid met apps heb ik op aanraden van deze website gekozen voor RememBear. De gebruikersinterface is kinderlijk eenvoudig ingericht dat zelfs ik snap hoe ik mijn accounts kan instellen en de app optimaal kan gebruiken. Ik gebruik de app voornamelijk om snel te kunnen inloggen en het creeeren van unieke sterke wachtwoorden voor mijn online websites.

Jacky

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!