Password Boss

Maak je online leven veiliger en eenvoudiger met deze passwordmanager.

Met Password Boss kun je al je wachtwoorden voor verschillende diensten op een plek bewaren. Je hoeft nog maar een hoofdwachtwoord te onthouden en kunt overal veilig en automatisch inloggen. Deze wachtwoord manager bedenkt voor elke website unieke sterke onkraakbare wachtwoorden.

Wat is er mogelijk met Password Boss?

Password Manager

Bewaar al je wachtwoorden voor elke website, applicatie of Wi-Fi netwerk op een handige goed beveiligde plek. En onthoud zelf nog maar een hoofdwachtwoord.

Password generator

Voor elke nieuwe website, app of andere dienst. Creert Password Boss weer een uniek en sterk wachtwoord dat nooit te raden is door onbevoegden.

Automatisch inloggen

Je bewaarde gegevens zoals je gebruikersnaam en wachtwoord, worden automatisch voor je ingevuld. Zo dat je overal snel en automatisch kunt inloggen.

Eenvoudig online shoppen

Shoppen wordt nog leuker en makkelijker. Je kunt met een klik afrekenen, doordat je betaalgegevens automatisch worden ingevuld wanneer jij dat wilt. Zo winkel je nog efficienter op het internet.

Bescherm je persoonlijke gegevens

Naast wachtwoorden bewaar je ook eenvoudig al je andere gevoelige informatie in Password Boss. Denk hierbij aan ID’s, verzekeringsbewijzen, notities en andere belangrijke items.

Op elk device toegang

Eenmaal een wachtwoord aangemaakt en bewaard op een apparaat. Maakt hem meteen toegankelijk op je andere gelinkte apparaten zoals je telefoon, tablet, laptop of computer. Alles is altijd in sync.

Waarom een passwordmanager gebruiken?

Of het nu om je DigiD gaat, je social media accounts of om een andere website waar je voor de zoveelste keer jezelf moet registreren om er gebruik van te kunnen maken. Al deze wachtwoorden zijn maar moeilijk te onthouden.

Het gevaar zit hem in, om voor elke website eenzelfde wachtwoord dat je makkelijk kunt onthouden aan te maken. Wanneer iemand je wachtwoord weet, dan weet hij dus meteen al je wachtwoorden. Voor elke website, app of andere plek waar je moet inloggen. Is het streng aanbevolen om elke keer een ander wachtwoord te verzinnen en gebruiken.

Hier zit het probleem. Het onthouden van al deze wachtwoorden is een grote klus. Deze op je computer bewaren in een text of excel bestand is wederom vragen om problemen. Door een passwordmanager zoals Password Boss te gebruiken is dit verleden tijd, en worden al je wachtwoorden veilig bewaard en wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste en modernste beveiligingsmethoden zoals 256-bit AES encryptie en tweestapsverificatie.

Gratis downloaden.

Net als vele andere wachtwoordmanagers kun je ook Password Boss gratis downloaden. Daarnaast is het mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van nog meer functies waarmee je wachtwoord beheer nog efficiënter wordt en je zelfs met meerdere mensen gebruik kunt maken van de dienst.

Bewaar al je belangrijke documenten.

Ons leven digitaliseert, dat betekent dat er steeds meer persoonlijke gegevens online nodig zijn. Vaak worden er scans van ID’s, paspoort, bankpassen en andere belangrijke persoonlijke documenten gevraagd door online diensten.

Ook al deze scans en documenten wil je niet op je computer laten rondslingeren, en kun je het beste in een wachtwoordmanager bewaren. Of het nu je wachtwoorden, documenten of andere bestanden zijn waarvan jij het belangrijk vind dat ze op een veilige plek worden bewaart. Met Password Boss kun je dit allemaal eenvoudig beheren.

Synchroon op andere apparaten.

Wat de meeste passwordmanagers zo handig maakt is dat je er op al je apparaten gebruik van kunt maken. Dit voorkomt dat je ook op andere apparaten zoals je iPhone, Android toestel of andere laptop, computer en tablet steeds weer je wachtwoorden moet invullen.

Wanneer je eenmaal de software, applicatie of browser extensie op het geschikte apparaat hebt geïnstalleerd. Kun je deze via je account altijd synchroon houden met elkaar. Zodra je op een van je andere apparaten iets wijzigt en of een wachtwoord invoert, dan is deze voor dezelfde dienst en of website ook op alle andere devices beschikbaar.

De beste beveiliging begint bij jezelf.

Het is belangrijk om bewust te zijn van het feit dat we steeds neer online leven. Online op het internet laten we veel informatie achter waar we vaak niet eens bij stil staan. Deze informatie is erg gewild bij criminelen zoals hackers, die er een kunst van maken om deze informatie van jou te achterhalen.

Door simpele strategieën toe te passen, kun je de kans om gehackt te worden aanzienlijk verkleinen. Het hebben van een ander uniek wachtwoord voor elke website of dienst is daar een van. Dit is meestal makkelijker gezegd dan gedaan. Met Password Boss maak je de sterkste unieke wachtwoorden die niet te raden zijn.

Sterke wachtwoorden bedenken & bewaren.

Het bedenken van sterke wachtwoorden is een. Hoewel dit voor veel mensen al teveel gevraagd is, blijkt het bewaren van al je wachtwoorden nog veel lastiger. Een excel of tekstbestand op je computer is niet veilig genoeg, als je dit al doet. Wanneer een hacker toegang heeft tot jouw computer, kan hij in een keer al je wachtwoorden vinden en gebruiken.

Het beste is om je wachtwoorden te bewaren en beheren in een sterk beveiligde omgeving op de servers van een passwordmanager. Vervolgens kun je hier alleen bij met een sterk uniek hoofdwachtwoord en tweestapsverificatie via je mobiel.

Gratis of een lidmaatschap, wat kost het?

Net als bij de meeste software en applicaties, kun je ook de verschillende passwordmanagers eerst gratis proberen voor je besluit om over te gaan tot aankoop. Of deze zelfs blijvend met minder opties gratis te blijven gebruiken. Password Boss kun je gratis proberen en blijven gebruiken. Daarnaast zijn er enkele lidmaatschappen voor zowel particulieren als bedrijven die een reeks aan handige aanvullende opties bieden.

Password Boss reviews & ervaringen

Aangezien er veel verschillende wachtwoord managers zijn. Is het handig om reviews en ervaringen van anderen te lezen. Zo kom je er snel en op een leuke manier achter of een bepaalde manager aan je verwachtingen zal voldoen. Het beste is natuurlijk om zelf een aantal passwordmanagers te testen om een goed beeld te krijgen. Om je op weg te helpen hebben we hieronder enkele Password Boss reviews & ervaringen met je gedeeld.

“Als bedrijf vinden wij het beheren van alle wachtwoorden van al het personeel op een veilige plek erg belangrijk. Met Password Boss kunnen wij snel nieuwe gebruikers aanmaken en verwijderen indien nodig. Het maakt ons werk 10 x makkelijker en efficiënter”

Dennis van Leeuwen

“Ik was een van de velen die het niet nodig vond om unieke wachtwoorden te verzinnen en deze veilig te bewaren. Tot dat ik 1 keer gehackt werd en de hacker voor grote problemen zorgde. In 5 jaar gebruik van Password Boss, ben ik nooit meer gehackt”

Remy Williams

“Mijn wachtwoorden zijn zo sterk, dat ik ze maar kan onthouden. Gelukkig hoeft dat ook niet, en kan ik door het onthouden van een master wachtwoord met al mijn wachtwoorden overal eenvoudig inloggen. Ik raad iedereen aan om liever vandaag dan morgen nog een wachtwoord manager te gebruiken!”

Debbie Veenhuizen

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!