NordPass

Van de maker van een van de beste VPN diensten.

NordPass is van de makers van NordVPN. Een van de beste VPN diensten wereldwijd heeft nu ook een eigen password manager. Verhoog je online veiligheid met sterke wachtwoorden voor al je accounts, auto invullen en geniet van de beste online bescherming die door dezelfde internet cybersecurity experts is ontwikkeld als de VPN dienst. Download NordPass gratis.

Wat is er zo goed aan NordPass?

De beste beveiliging & veiligheid

Gebruik dezelfde sterke beveiliging als bij de VPN dienst. Zoals XChaCha20, login met je biometrische gegevens. 2-factor inloggen. En onthoud nog maar een master wachtwoord.

Zeer makkelijk in gebruik

Door de simpele gebruikers-interface en alleen de belangrijkste functies van een password manager is de app naast zeer veilig ook nog eens heel makkelijk om te gebruiken. 

Gesynchroniseerd op al je apparaten

Een van de frustraties is je wachtwoord niet altijd bij je hebben wanneer je op een ander apparaat wilt inloggen. Met NordPass worden al je wachtwoorden op al je apparaten gesynchroniseerd.

Password generator

We maken regelmatig nieuwe accouts aan op websites en apps. Elke keer een nieuw en sterk wachtwoord bedenken is soms lastig. Gebruik voor snelle maar sterke en unieke passwords de NordPass wachtwoord generator.

Auto fill & auto opslaan

Wanneer je ergens wilt inloggen is het handig als je niet telkens al je gegevens opnieuw moet invullen. Met automatisch opslaan en invullen gebeurd dit op een veilige manier zodat inloggen elke keer een fluitje van een cent is.

Echt gratis

Deze app is en blijft echt gratis. Je hebt geen creditcard of betaalgegevens nodig om de gratis versie te installeren. De gratis versie is beperkt tot 1 apparaat tegelijkertijd en kun je niet wachtwoorden delen zoals bij de premium versie.

De beste beveiliging voor je gegevens.

NordPass gebruikt net als bij de VPN dienst eerste klas encryptie waarmee jou gegevens wordt gecodeerd zodat niemand het op wat voor manier dan ook kan lezen of inzien. Encryptie wordt door veel verschillende diensten en protocollen gebruikt en is een manier om ervoor te zorgen dat enkel mensen met toegang tot de gegevens deze kunnen lezen.

NordPass gebruikt het XChaCha20 algoritme dat momenteel een van de beste encryptie methodes die ook grote bekende techbedrijven gebruiken om hun diensten te beveiligen. De kracht van hedendaagse encryptie is vooral het feit dat deze niet te kraken is omdat de computers die dit met een bepaalde rekenkracht eventueel zouden kunnen kraken, nog niet eens bestaan. En zelfs als deze zouden bestaan dan zou het nog miljoenen jaren duren voor de code gekraakt kan worden.

 

Overal toegang op elk apparaat en platform.

De grootste frustratie van veel mensen is dat wanneer je ergens een account hebt moeten aanmaken, en je deze op een andere apparaat wilt gebruiken je telkens weer je inlognaam en wachtwoord moet invullen. Door de combinatie van functies van NordPass zoals: Automatisch opslaan en invullen, synchroniseren en toegang op al je apparaten. Hoeft deze frustratie er niet meer te zijn. Hier moet wel bij vermeld worden dat je hier alleen profijt van hebt bij de premium versie, aangezien de gratis versie van NordPass alleen op een apparaat te gebruiken is.

NordPass is beschikbaar voor de volgende apparaten, browsers en platformen: Voor computers en laptops: Windows, Linux en Apple. Voor mobiele apparaten zoals telefoons en tablets: Android en iOS. Voor de volgende browser-extensies: Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera en Microsoft Edge.

NordPass vs LastPass vergelijken.

Het is niet eenvoudig om de ene password manager als beter te bestempelen dan de ander, zeker niet wanneer het gaat om enkele van de beste password managers die er zijn. Het kiezen van een wachtwoordmanager is zeer persoonlijk en afhankelijk van wat je nodig hebt. Om je toch op weg te helpen bij het vergelijken van NordPass v.s. LastPass kun je rekening houden met de volgende elementen.

Hoewel LastPass ontzettend veel budget vrijmaakt voor hun marketing strategie oogt hierdoor de dienst als snel als een grotere en veel gebruikte app. Je moet niet vergeten dat NordPass van het nog grotere Nord VPN is en wat dat betreft zeker gelijkwaardig is aan LastPass. 

Beide wachtwoordmanagers hebben apps voor alle apparaten, browser-extensies en bekende platformen zoals Windows, macOS, Android en iOS.

Ook hebben ze allebei een wachtwoord generator waarmee je ‘on the go’ sterke unieke wachtwoorden kunt genereren die jezelf niet kunt bedenken of onthouden maar daardoor ook niet te hacken zijn.

Autofill en automatisch opslaan zijn functies die bij alle password managers te vinden zijn. Kijk daarom goed naar wat je belangrijk vind bij het gebruiken van een wachtwoord beheer app. Doe eventueel je eigen onderzoek naar de verschillende encryptie algoritmes die worden gebruikt om zo beter te bepalen bij welke methode je het prettigst voelt.

De belangrijkste voordelen van NordPass

5

Simpel innovatief design met toegankelijk interface.

5

Online beveiliging van het hoogste niveau met XChaCha20.

5

Nulkennis architectuur & inloggen met biometrische gegevens.

5

Inloggen middels 2FA (twee factor authenticatie).

5

Back-up, synchroniseer en overal toegang op al je apparaten.

5

Automatisch opslaan en invullen. Makkelijk je wachtwoorden delen.

5

Slimme wachtwoorden generator voor onkraakbare passwords.

5

Voor browsers: Edge, Chrome, Brave, Firefox, Opera.

5

Voor operating systems: Windows, macOS, Android, Linux & iOS.

5

24/7 prijzenwinnende klantenservice die altijd klaar staat.

5

Gratis downloaden voor 1 apparaat of premium op meerdere.

Gratis downloaden of NordPass abonnement?

De NordPass wachtwoordmanager is er in twee varianten. Je kunt ervoor kiezen om deze gratis te downloaden waarmee de app beperkt is tot gebruik op een apparaat tegerlijkertijd. Wel kun je zelf kiezen op welk apparaat je deze wilt gebruiken. Ook kun je geen wachtwoorden delen zoals dat wel kan bij het premium abonnement. Voor de gratis download van NordPass is geen creditcard vereist en geld er bij de premium versie een 30 dagen geld terug garantie. Zo zou je zowelde gratis als betaalde optie vrijblijvend kunnen proberen om te bepalen welke functies je echt nodig hebt.

Een abonnement op NordPass heb je al vanaf $ 2,49 per maand. Dit kan betaald worden met de volgende betaalmethodes: Visa, MasterCard, Amex, AmazonPay. Wil je anoniem blijven of heb je een voorkeur hiervoor dan kun je ook betalen met cryptocurrencies zoals o.a. Bitcoin en Ripple’s XRP.

 

NordPass Reviews | Wat zeggen andere gebruikers over hun ervaring?

Een goede manier om erachter te komen of een bepaald product voor je gaat werken is door het lezen van reviews van andere mensen. De ervaringen van anderen geven vaak inhoudelijke informatie weer over de functies en gebruikersvriendelijkheid van een app. Door deze te lezen kun je een beter beeld krijgen van het gebruik van een product of dienst. Om je hiermee op weg te helpen hebben wij enkele van onze websites bezoekers om een review van hun gebruikte password manier gevraagd en hieronder vermeld.

Ik gebruik de VPN service van NordVPN al een tijdje. Toen ik zag dat ze ook een wachtwoord app hadden was voor mij het plaatje compleet om mijn online veiligheid met 100% te verhogen. Ik maak met veel plezier gebruik van de handige app. Het is overzichtelijk, alles wat ik ndoig heb aan functies zoals de slimme wachtwoorden generator en het opslaan van wachtwoorden zit erin. Wat mij betreft een top app!

Theo

Op aanraden van mijn partner ben ik voor mijn werk alles beter gaan beveiligen. Omdat ik met in de cloud diensten werk en dus veel accounts, met wachtwoorden moet beheren gebruik ik deze password service van NordPass. Ik heb zo alles overzichtelijk en kan voor elk account een sterk wachtwoord genereren dat niemand kan raden of kraken. Zelf hoef ik nog maar een master pass the onthouden wat wel zo makkelijk is.

Jacqueline S.

Ik raad iedereen het gebruik van een wachtwoordbeheer dienst aan. Inmiddels speelt de helft van ons leven zich online af maar vinden we we het maar moielijk om dit zorgvuldig en veilig te houden. Ik had zelf ook eerst moeite met een manier te bedenken om mijn accounts beter te beveiligen. Tot ik deze app van NordPass tegen kwam. Een kind kan de was doen, je inloggegevens veilighouden is echt kinderspel!

Floor

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!