LastPass

Wachtwoordmanager, generator & digitale portemonnee.

LastPass is een van de bekendere en betere passwordmanagers die naast het veilig bewaren van je wachtwoorden ook als sterke wachtwoordengenerator werkt, en je kunt inzetten als digitale portemonnee om veilig online te betalen met een klik.

Wat kun je allemaal met LastPass?

WachtwoordManager

Met nog maar een hoofdwachtwoord bewaar en organiseer je al je wachtwoorden. Zo kun je overal op al je apparaten makkelijk inloggen met een klik

Wachtwoordgenerator

Deze app bewaart je niet alleen al je passwords en inlognamen veilig. Met de ingebouwde wachtwoordgenerator creëer je snel en eenvoudig sterke wachtwoorden

ondersteuning voor vingerafdrukken

Wanneer jouw apparaat vingerafdruk inloggen toestaat. Kun je met LastPass inloggen via je vingerafdruk en hoef je geen wachtwoord meer te onthouden.

Digitale Lastpass Kluis

In uw digitale kluis kan je veel meer dan je denkt. Naast wachtwoorden en websitegegevens. Kun je ook andere gegevens zoals betaalgegevens en belangrijke informatie opslaan.

de beste beveiliging

Online beveiliging is erg belangrijk, we zijn immers altijd online. LastPass gebruikt sterke encryptie algoritmen zoals 256-bits AES versleuteling. Lokale encryptie en tweeledige verificatie (2FA)

Sync op alle apparaten en Browsers

LastPass is beschikbaar op alle apparaten en ondersteund alle browsers. Zo wordt alles altijd gebackupt en op elk apparaat gesynchroniseerd en kunt uw overal en altijd uw wachtwoorden beheren.

Waarom LastPass?

We maken steeds meer gebruik van online diensten waar een wachtwoord en inlog voor nodig is. Regelmatig moet je deze wachtwoorden veranderen, en wordt het steeds moeilijker om al je inlognamen en wachtwoord combinaties te onthouden.

Het bijhouden van bijvoorbeeld een Excel of spreadsheet bestand op je computer of in de Cloud is een manier maar ver van optimaal. Een password manager zoals LastPass biedt hier een goede oplossing.

Met een wachtwoordmanager kun je al je wachtwoorden en inlognamen voor elke website apart bewaren en beheren op een plek. Je hoeft nog maar een sterk ‘hoofdwachtwoord’ te onthouden om gebruik te kunnen maken van je wachtwoordmanager waarmee je op elke website eenvoudig inlogt.

LastPass Gratis Downloaden.

LastPass kun je gratis gebruiken zonder dat je er maar een cent voor hoeft te betalen. Hoewel de betaalde abonnementen die je al vanaf € 2,- hebt nog meer en betere opties bieden. Is de gratis LastPass versie een prima start om te beginnen met het veilig bewaren van je wachtwoorden.

Bewaar meer in de LastPass Kluis

Naast je wachtwoorden, kun je ook betaal profielen met je betaal gegevens maken. Zo kun je veilig je bank en creditcardgegevens in je digitale LastPass kluis bewaren. Zodat je tijdens het online shoppen overal met een klik kunt afrekenen. In plaats van elke keer al je gegevens weer in te vullen.

Een app voor al je apparaten.

Je kunt LastPass gratis installeren als browser extensie. Daarnaast kun je de app voor al je apparaten downloaden en is de app beschikbaar voor zowel iOS / Apple, Android, Windows, en alle apparaten zoals telefoons, tablet’s iPads, Smartwatches, Laptops en desktop computers.

Wanneer je de app op meerdere apparaten gebruikt dan wordt alles continue gesynchroniseerd. Wanneer je een nieuw wachtwoord aanmaakt of wijzigt op een apparaat. Dan is deze direct beschikbaar op je andere apparaat.

 

Voor alle browsers.

LastPass werkt met alle mogelijke webbrowers. Dit betekend dat je nooit voor het probleem komt te staan dat je ergens niet kunt inloggen of dat deze passwordmanager niet voor jouw apparaat of browser is geschikt. Of je nu Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome of Safari gebruikt. LastPass is compatibel met elke browser.

Wat zijn de prijzen?

Op de website van LastPass kun je eenvoudig de gratis app downloaden. Deze werkt voor huis tuin en keuken gebruik prima. Wanneer je meer functies nodig hebt, zakelijk als bedrijf gebruik wilt maken van een wachtwoordmanager of met meerdere personen tegelijkertijd gebruik wilt maken van een account, dan heeft LastPass meerdere betaalde oplossingen. Alle onderstaande opties kun je altijd eerst op proef nemen om deze gratis zonder verplichtinge te proberen.

LastPass reviews & ervaringen – Hoe beoordelen anderen?

De beste manier om erachter te komen of een dienst of product bij je past is door het lezen van ervaringen van anderen. Daarom hebben wij enkele van onze LastPass reviews van website bezoekers voor je geselecteerd en hieronder weergegeven. Lees deze LastPass ervaringen en beoordeel zelf of je de password manager wilt gebruiken voor het veilig bewaren en gebruiken van al je wachtwoorden

“Na het proberen van enkele andere passwordmanagers voor ons bedrijf hebben wij uiteindelijk voor LastPass gekozen, omdat deze voldeed aan alle voorwaarden die wij als bedrijf nodig achten waar een dergelijke dienst aan moest voldoen. Inmiddels maken ik en veel collega’s met veel plezier gebruik van het gemak van deze dienst”
Joep van der Laan

“Wachtwoord beheer begint zo langzamerhand een noodzaak te worden. Gemiddeld meld ik me een keer per dag wel aan bij een of andere nieuwe dienst. Waar ik vervolgens een wachtwoord en inlognaam voor moet hebben. Ik gebruik deze app om sterke ingewikkelde wachtwoord te maken. En ik hoef er zelf nog maar een te onthouden”
Gary van Vuuren

“Ik heb deze app ingeruild voor mijn slordige en onoverzichtelijke spreadsheet waar ik voorheen mijn wachtwoorden en websites in opsloeg. Dit kan heel eenvoudig en beter in deze app. Daarnaast vind ik de functie van betaalprofielen ook erg handig en kan ik overal met een klik betalen. Ik hoef nooit meer mijn betaalgegevens in te voeren”

Denise Veldhoven

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!