Keeper

Password Manager & Digitale Kluis in 1

Keeper is zonder meer een van de beste gratis password managers die er zijn. Met de Keeper app beheer en beveilig je niet alleen al je wachtwoorden eenvoudig. Maar kun je ook gebruik maken van de digitale kluis voor de beste online security van uw digitale bestanden.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van Keeper?

Wachtwoord Manager

Bewaar al je wachtwoorden veilig in de Keeper app. Vergeet nooit meer een wachtwoord, je hoeft nog maar een hoofdwachtwoord te onthouden

Digitale Kluis

Bewaar naast wachtwoorden voor al je websites. Ook belangrijke digitale bestanden en je betaalgegevens zoals bankpas en creditcard informatie.

Inloggen met vingerafdruk

Wanneer je toestel dit toelaat. Kun je nog makkelijker inloggen met de vingerafdrukscan. Zo kun je nog veiliger zonder je hoofdwachtwoord inloggen.

Twee-staps-authenticatie

Een extra beveiligingslaag bij het aanmelden op de app of website. Dit kan zelfs via een smartwatch of via uw vingerafdruk scan.

Sterke Wachtwoorden

Hackers stelen gegevens en maken misbruik door wachtwoorden te raden. Hoe sterker je wachtwoord hoe beter. Keeper bedenkt de sterkste wachtwoorden

Werkt op alle apparaten en Browsers

De Keeper app werkt op alle computers en mobiele devices zoals smartphones en tablets. Deze worden veilig gesynchroniseerd.

Hoe werkt Keeper?

Keeper is een password manager en digitale kluis die beschikbaar is voor alle apparaten en de verschillende browsers. Met deze app is het onthouden van meerdere  inlognamen en wachtwoorden voor meerdere websites verleden tijd.

Door het gebruik van deze wachtwoordmanager op je telefoon, tablet of computer hoef je nog maar een wachtwoord te onthouden om overal te kunnen inloggen met een klik. Indien gewenst en mogelijk kun je ook de vingerafdrukscanner van je device gebruiken om in te loggen.

Alle wachtwoorden veilig in een app georganiseerd.

Je beheert alle wachtwoorden van alle online diensten in de app.  Hiermee kun je voorkomen dat hackers misbruik maken van je gegevens en kun je in de digitale kluis van Keeper zelf belangrijke bestanden opslaan zoals bank en creditcard gegevens waarmee je veilig en makkelijk online betalingen kunt verrichten zonder dat je ook daar meerdere wachtwoorden voor hoeft te onthouden.

 

 

 

De beste beveiliging.

Keeper maakt gebruik van de beste en nieuwste beveiligingstechnologieën. Wanneer je deze op meerdere apparaten gebruik kun je deze met elkaar synchroniseren. Door het gebruik van de cloud kunt u eenvoudig bestanden delen met andere gebruikers van Keeper.

Sterke & Unieke wachtwoorden.

Het bedenken van de sterkste wachtwoorden is met deze passwordmanager app echt kinderspel. Keeper bedenkt de sterkste en on-hackbare wachtwoorden. Of kun je de sterke van zelfbedachte wachtwoorden testen in de app.

Hiermee verhoog je de drempel voor hackers om jouw wachtwoord te willen raden. En verklein je de kans dat dit ook lukt.

Gratis downloaden en abonnementen.

Je kunt beginnen met de gratis versie van Keeper. Dit proefabonnement duurt 30 dagen, en geeft je de mogelijkheid om erachter te komen of de app handig in gebruik is. En of deze alles bied wat je nodig hebt voor het optimaal beveiligen van je wachtwoorden. Mocht je over willen gaan tot een unlimited abonnement dan kan dit al vanaf € 2,50 per maand voor een gebruiker. Wil je meer Keeper voor het hele gezin? Dan kun je gebruik maken van het Family pakket voor € 5,- per maand voor 5 gebruikers.

Wat kost Keeper?

Keeper is er voor individuen, de hele familie en voor bedrijven. Ongeacht wat je nodig hebt, er is altijd een abonnement beschikbaar dat bij je past. Je kunt de app gratis downloaden en beginnen met een gratis proefabonnement. Later kun je eventueel het gratis abonnement upgraden om van nog meer functies van de password manager gebruik te kunnen maken.

Keeper reviews & ervaringen – Wat zeggen anderen?

 

Wij zijn een onafhankelijke website en verkopen zelf geen password manager. Daarom proberen wij zo objectief mogelijk te kijken naar de verschillende password managers. Dit kunnen wij niet alleen, en juist door de reviews en ervaringen van onze bezoekers kunnen wij objectief beoordelen en jou helpen bij het kiezen van de beste password manager. Hieronder vind je enkele reviews en ervaringen van anderen met Keeper. Heb jij zelf een ervaring? Deel deze dan met ons door contact met ons op te nemen.

“Dit had ik 10 jaar geleden al moeten hebben! Wat een gemak, ik hoef nooit meer een wachtwoord te onthouden en kan gewoon met mijn vingerafdruk inloggen op mijn iPhone. Keeper is echt aan te raden als je opzoek bent naar een goede password manager”
Joost Waterman

“Aangezien er steeds vaker gevraagd wordt om een sterker en ander wachtwoord aan te maken voor elke website. Is dit niet meer bij te houden voor me. Met deze cloud software is dit verleden tijd, ik kan nu overal met een klik veilig inloggen, zonder dat ik al mijn wachtwoorden hoef op te schrijven”

Vannessa Bos

“Wij gebruiken nu ruim een jaar deze software met veel plezier bij ons bedrijf. We hebben een pakket op maat voor 50 medewerkers. Onderling gebruik maken van wachtwoorden en belangrijke bestanden veilig delen is nu echt kinderspel. Dit is een top app!”
Pavel

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!