Goose VPN

Een VPN dienst van eigen bodem.

Goose VPN is een van de meest betrouwbare VPN diensten die er zijn. Naast de vele voordelen en functies die deze VPN heeft is Goose ook een Nederlands bedrijf dat gewoon in Dordrecht gevestigd zit. Zo weet je zeker dat je altijd snel in je eigen taal geholpen wordt waardoor communiceren makkelijker wordt. Wil je weten wat de sterke kenmerken zijn van deze dienst? Lees dan vooral onze bevindingen in de review hieronder.

Waarom bevelen wij Goose VPN aan?

Bescherming met 256-bit encryptie

256-bit encryptie is nu de wereldstandaard voor computerbeveiliging. Met deze bescherming beveilig je je gevoelige informatie zoals het regelen van bankzaken, winkelen optimaal.

100% log vrij

Samen met een streng privacy beleid hanteert Goose VPN ook een 100% log vrij beleid. Dit betekend dat er geen logs worden bijgehouden van jouw gegevens en verbindingen met de Goose servers.

geen bandbreedte limiet

Naast anoniem en veilig internetten wil je natuurlijk ook onbeperkt kunnen streamen en downloaden. Met Goose VPN heb je onbeperkte bandbreedte en kun je ongestoord en onbeperkt internetten.

Onbegrensd online op al je apparaten

Je kunt deze VPN dienst met één account zonder beperkingen op al je apparaten installeren. Zo kun je op elk apparaat: smartphone, tablet, laptop of desktop computer genieten van 100% privacy op het web. 

Servers in 25+ landen (ook p2p)

Met meerdere snelle servers in verschillende landen kun je optimaal gebruik maken van VPN servers zonder dat je echte locatie wordt gezien. Daarnaast zijn er ook P2P servers voor het downloaden.

24/7 Nederlandse klantenservice

In tegenstelling tot veel andere van de beste VPN diensten is Goose een Nederlands bedrijf. Zo kun je met al je vragen voor alle antwoorden gewoon in je eigen taal terecht bij de 24 / 7 klantenservice.

Goose VPN review.

De VPN service van Goose hoort wat ons betreft bij een van de beste VPN diensten die er momenteel zijn. Naast de belangrijke voordelen zoals onbeperkt streamen via Netflix, Disney+ Amazon Prime of andere streaming diensten. Kun je ook P2P downloaden zoals dat met torrents het geval is. Het allerbelangrijkste is natuurlijk je online privacy en veilig kunnen internetten, je bankzaken en belastingen regelen zonder dat je gegevens gestolen en of verzameld kunnen worden.

Bij Goose VPN ben je 100% anoniem mede omdat ze een streng privacy beleid hanteert dat aan alle richtlijnen voldoet van de privacy wet. Maar ook omdat ze een ‘no-log policy’ hanteren waarbij jouw gegevens zoals de opgezette verbindingen met servers niet gelogd worden. Dit in combinatie met de standaard 256-bit encryptie, en het ‘smart safe‘ systeem waarmee bij een eventuele time-out je echte locatie niet wordt prijsgegeven is Goose een VPN dienst die wij aanraden en je prima kunt gebruiken om veilig zonder restricties en beperkingen te kunnen internetten via snelle verbindingen.

Naast onze review van Goose VPN met daarin alle sterke punten, voordelen en nadelen vermeld kun je onder aan deze pagina ook nog de ervaringen van anderen met deze dienst lezen om zo een nog beter te kunnen bepalen welke VPN dienst je uiteindelijk wilt gebruiken. Vergeet ook niet dat de meeste diensten een 30 dagen niet goed, geld terug beleid hebben. Waarmee je de VPN eerst 30 dagen kunt proberen op trial basis.

 

Één account onbeperkt op alle apparaten.

Wanneer je 100% anoniem wilt zijn en zonder geo-blocking wilt kunnen streamen. Is het natuurlijk ook van belang dat je dit vanaf al je apparaten kunt doen. Wanneer je Goose Unlimited kiest dan kun je de VPN dienst met één account op alle apparaten waar je over beschikt gebruiken. De software is niet alleen erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren. De Goose VPN dienst is beschikbaar voor elk apparaat en platform. Zie hieronder waar deze dienst compatibel mee is en je met een enkel account gebruik van kunt maken.

Beschikbare software, ook direct op je router of NAS te installeren.

Goose is beschikbaar voor deze apparaten met de volgende platformen: MacOS (Apple), Chrome OS, Windows (Microsoft), Android TV, Android (Google), iOS (Apple) Linux. Daarnaast kun je deze VPN service ook direct op je router installeren om ervoor te zorgen dat alle apparaten binnen je netwerk direct en automatisch gebruik maken van een beveiligd VPN netwerk. Ook is het mogelijk om deze VPN op bijvoorbeeld een NAS van Synology te installeren, neem hiervoor contact op met de helpdesk van de VPN dienst. Let wel op: wanneer je voor deze methode kiest en de software niet op afzonderlijke apparaten installeert je bij het gebruik van een ander netwerk zoals een openbaar wifi netwerk niet meer verbonden bent via de VPN. Zorg dus voor 100% privacy dat je Goose VPN op al je apparaten installeert.

Toegankelijk design en makkelijk in gebruik.

Naast alle voordelen en functies die de VPN heeft, krijgt het design en de gebruiksvriendelijk van de app ook een plus van ons in deze Goose VPN review. Online veiligheid en privacy moet voor iedereen toegankelijk zijn zonder te veel technische kennis. Met een fraai toegankelijk design en gebruiksvriendelijk ontwerp voldoet deze Nederlands VPN dienst hier zeker aan.

Goose downloaden, installeren en direct gebruiken.

Het aanmaken van een account, het installeren van de software en inloggen bij Goose is een paar minuten werk en echt kinderspel. Wanneer je de app en software hebt draaien dan kun je direct gebruik maken van een van de vele servers door deze te selecteren en direct daarna het internet op te gaan met een beveiligde VPN verbinding.

Hoe werkt Netflix bij GooseVPN?

Wanneer je gebruik maakt van een VPN dienst om onbeperkt Netflix, Disney+ of een andere streamingsdienst te gebruiken. Dan werkt dit bij elke VPN vrijwel het zelfde. Netflix gebruikt geo-blocking hiermee kunnen ze bepaalde content beschikbaar maken voor een bepaalde regio. Dit is waarom sommige series wel in Amerika op Netflix te zien zijn, en waarom je bijvoorbeeld (normaal gesproken) je favoriete Nederlandse series niet tijdens een vakantie in het buitenland kunt kijken. Met een VPN omzeil je deze restricties door gebruik te maken van server op deze locaties. 

Wil je Amerikaanse Netflix content kijken? Dan selecteer je een sever in Amerika. Wil je een Nederlandse serie kijken die niet beschikbaar is in een ander land? Dan selecteer je vanaf je vakantie adres een Nederlandse server met Nederlands IP adres en je kunt ongestoord kijken wat je wilt.

Alle voordelen van de Goose VPN Service.

5

Toegankelijk design en zeer gebruiksvriendelijk.

5

Sterke encryptie met de wereldstandaard 256-bit.

5

Met één account te installeren op al je apparaten.

5

Ook beschikbaar voor routers en NAS.

5

Meerdere snelle servers in 25+ landen. Maandelijks nieuwe toegevoegd.

5

Smart safe en 100% log vrij.

5

Geen bandbreedte limiet, onbeperkt internetten en P2P downloaden.

5

Makkelijk te installeren Chrome extensie voor nog snellere proxy server.

5

Geschikt voor Popcorn time en andere p2p streaming diensten.

5

Zonder restricties Netflix, Amazon Prime, Disney+ en dergelijke kijken.

5

Winkel voordelig online en voorkom stijgende prijzen.

5

24 / 7 Vriendelijke Nederlandstalige klantenservice.

5

Makkelijk downgraden of upgraden van je Goose unlimited abonnement.

5

30 dagen gratis uitproberen (niet goed, geld terug), en altijd opzegbaar.

Wat kost de VPN dienst van Goose?

Goose heeft 3 verschillende unlimited abonnementen waar je gebruik van kunt maken. Hiermee krijg je toegang tot alle functies van de service. De 30 dagen niet goed geld terug garantie geldt op al deze pakketten. Uiteraard is het zo dat hoe langer je een abonnement afsluit hoe goedkoper het wordt. Zo is er Goose unlimited voor 1 maand, 1 jaar en 2 jaar af te sluiten. Hieronder hebben we de 3 pakketten voor je naast elkaar gezet zodat je een goed beeld krijgt bij de prijsverschillen. 

Het is mogelijk om met zowel iDeal, VISA, American Express, Mastercard, Paypal als via Giropay te betalen voor deze unlimited pakketten. Wanneer je binnen 30 dagen toch besluit om geen gebruik meer te maken van de VPN, dan krijg je direct het hele bedrag teruggestort. Mocht je bijvoorbeeld beginnen met het maand pakket, dan kun je deze indien gewenst eenvoudig upgraden naar een 1 jaar of 2 jarig abonnement. Mocht je na een of twee jaar weer willen downgraden dan is dat ook geen probleem.

Goose ervaringen en reviews van gebruikers.

Met onze Goose review hebben we ons best gedaan om alle voordelen en functionaliteiten zo inzichtelijk mogelijk te maken om jouw zo een goed beeld te kunnen geven of dit is wat je zoekt. Een VPN dienst is tenslotte persoonlijk en heeft iedereen andere doeleinden waar hij of zij deze voor wilt gebruiken. Het is daarom van belang om goed te bepalen waar je een VPN voor nodig hebt om daarna goed te kijken of een dienst over deze functies beschikt. Onze review is bedoeld om je hier mee te helpen en zo een passende service te vinden. Daarnaast helpt het ook om de ervaringen van andere Goose gebruikers te lezen om zo nog beter beeld te krijgen van de software en de app. Hieronder vindt je daarom enkele Goose ervaringen van andere gebruikers van de VPN software. 

In de eerste instantie was ik op zoek naar een manier om zonder blokkades naar Netflix te kijken tijdens mijn werkreizen naar het buitenland. Zo kwam ik in aanraking met veel meer voordelen en ben ik blij met het gebruik van deze software en het feit dat ik anoniem zonder beperkingen kan internetten terwijl mijn gegevens worden beschermd.

Philipp

Ik zocht een manier om anoniem online te kunnen winkelen. Dit vooral om de alsmaar stijgende prijzen in webwinkels en e-commerce platformen te voorkomen. Dit gebeurt namelijk op basis van je IP en hoe vaak je welke pagina’s bezoekt. Gelukkig kan ik met een VPN dit prima omzeilen en goedkoper online winkelen.

Sylvia

Na het proberen van meerdere VPN diensten ben ik bij Goose blijven hangen. Vooral de goed bereikbare en vriendelijke Nederlandse klantenservice sprak mij direct aan. Daarnaast beschikt de software over alle meest voorkomende en belangrijkste functies die je van een VPN service mag verwachten. Ik raad iedereen deze app aan!

Diederik Gelissen

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!