Dashlane

Bewaar en beveilig al je belangrijke wachtwoorden en persoonlijke gegevens op een plek.

Met een iets eenvoudigere interface dan concurrent Lastpass doet Dashlane precies hetzelfde en misschien wel beter. Zowel bedrijven als particulieren kunnen al hun wachtwoorden en andere gegevens beveiligen en bewaren op een plek met snelle toegang. Zo hoef je nooit meer formulieren en inloggegevens in te voeren en te onthouden.

Welke functies heeft Dashlane?

VPN voor onbeveiligde wifinetwerken

Bij een premium Dashlane abonnement, krijg je een ingebouwde VPN verbinding. Waarmee je op openbare netwerken altijd een beveiligde anonieme verbinding kan op zetten, zo kan niemand met je meekijken en je gegevens stelen.

Internet & Darkweb monitor

24/7 scant de software het internet en het darkweb af opzoek naar jouw gegevens. Zodra jouw persoonlijke informatie wordt gevonden op een plek waar dit niet thuis hoort. Krijg je direct een melding zodat je stappen kunt ondernemen.

Veilig delen met Bekenden

Je kunt bepaalde bestanden of informatie die in je Dashlane account staan delen met anderen. Zonder dat ze je wachtwoorden zien, kun je ze toegnag geven tot bestanden en deze toegnag net zo makkelijk weer annuleren.

WachtwoordGenerator

Zelf een wachtwoord bedenken wordt steeds lastiger door de vele eisen waar deze aan moet voldoen. De wachtwoordgenerator van Dashlane bedenkt voor jou met één klik een sterk wachtwoord.

Automatisch invullen wachtwoorden

Inloggegevens, persoonlijke informatie en of betaalgegevens invullen kost steeds weer veel tijd. Eenmaal in de app opgeslagen, kan de software alles automatisch voor je invullen wat je veel tijd bespaart.

Documenten Beveiliging

Naast wachtwoorden en betaalgegevens, kun je ook andere documenten en of notities veilig en gecodeerd bewaren in je account. Zo zorg je ervoor dat al je persoonlijke en belangrijke gegevens veilig worden bewaard.

Extra makkelijk in het Nederlands

Dashlane is beschikbaar in meerdere talen waaronder Nederlands. Dit verhoogt de gebruiksvriendelijkheid van de app en software van deze wachtwoord manager voor Nederlandse gebruikers.

Inloggen Dashlane dashboard.

Deze wachtwoordmanager is beschikbaar voor alle platformen en besturingssystemen zoals iOS, Windows, Android, Penguin en Mac. En ondersteunt meerdere browsers waarvoor de browser extensie geïnstalleerd kan worden. Via de sync functie kun je op meerdere apparaten van hetzelfde account gebruik maken zodat alles altijd up-to date is.

Vanaf je apparaten kun je eenvoudig inloggen met een master wachtwoord op je Dashlane dashboard. Vanaf daar kun je al je wachtwoorden, persoonlijke informatie, betalingen, betaalgegevens en anderen documenten beheren en bewaren.

Ook wordt het internet gemonitord en zodra er iets verdachts gebeurd met jouw gegevens, wordt je via het Dashboard hiervoor gewaarschuwd. Je krijgt een persoonlijke beveiligings-score voor je acties die natuurlijk op 100% moet komen. Met de tips die je via je Dashlane dashboard te zien krijgt kun je de algehele veiligheid van je gegevens optimaliseren.

Gratis VS Premium?

Je kunt voor altijd gebruik maken van de gratis versie van Dashlane. Waarmee je tot 50 wachtwoorden kunt beheren op één apparaat. Of je kiest voor de premium versie, die je al voor € 3,33 per maand kunt aanschaffen. Waarmee je toegang hebt tot de volledige functionaliteit van De app. In onze prijs vergelijking hieronder kun je de verschillen goed terug zien. 

Dashlane handleiding. 

Ook de support is goed neergezet. Naast veel informatie op de website van de software aanbieder. Is er ook een speciaal ondersteuningsplatform, waar je al je vragen kunt stellen en de Dashlane handleiding kunt raadplegen, wanneer je ergens niet uit komt.

Wat is de prijs en welke abonnementen zijn er?

Dashlane is er voor iedereen, particulieren kunnen kiezen uit de beperkte gratis versie. Of voor de volledige functionaliteit gaan met een premium abonnement. Bedrijven kunnen bedrijfsmatig gebruik maken van de software een een pakket op maat afnemen voor meerdere gebruikers met alle voordelen van het premium abonnement en nog veel meer. Bekijk hieronder in ons prijsoverzicht de verschillen tussen de abonnementen.

Dashlane reviews & ervaringen – Wat zijn de meningen?

Op deze pagina hebben wij zo goed mogelijk een beeld proberen te geven van deze wachtwoordmanager. We hopen dan ook dat onze Dashlane review positief heeft bijgedragen aan je keuze om een van de vele wachtwoordmanagers te kiezen. Naast onze eigen review, hebben we hieronder enkele Dashlane reviews en ervaringen van andere gebruikers en bezoekers van onze website voor je verzameld.

“Hoewel Dashlane nog veel meer kan was voor mij alleen de functie van wachtwoord manager en generator erg belangrijk. Overal met een klik kunnen inloggen en snel sterke wachtwoorden aanmaken wanneer dat nodig is doet deze software perfect. Ook het uiterlijk mag geprezen worden, alles ziet er duidelijk en simpel uit, waardoor wachtwoordbeheer heel makkelijk wordt.”

Michael Vos

“Wij gebruiken deze software al enkele jaren met veel plezier en efficiëntie binnen ons bedrijf. Vooral het makkelijk aanmaken van gebruikers en deze verschillende beheerrechten geven is voor ons als IT-bedrijf erg belangrijk. Wanneer mensen in en of uit dienst gaan kunnen wij op deze manier snel schakelen en onbevoegden en bevoegden de toegang ontzeggen of toezeggen wanneer dit nodig is.”

Anil Said

“Zowel privé als voor mijn werk (eenmanszaak) moet ik mij regelmatig inschrijven bij verschillende websites. Of dit nu een nieuw account voor het inkopen van producten is bij een groothandel. Of voor het online account van mijn boekhouder. Je bent continue bezig met het blootstellen van persoonlijke gegevens aan anderen. Met een passwordmanager wordt dit een stuk makkelijker en veiliger”

Philip De Bruin

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!