Avast Passwords

Met de Avast Password Manager beveilig je alles met een wachtwoord.

Avast staat bekend als beveiligingsexpert met verschillende software toepassingen. De bekendste daarvan is het gratis antivirus pakket. Daarnaast is er ook de Avast password manager voor PC, Mac, Android, iOS, telefoons en tablets.

Alle Avast password manager mogelijkheden.

l

Een hoofdwachtwoord

Beveilig al je online accounts met nog maar één hoofdwachtwoord. Van betaalrekeningen, e-mail accounts tot andere online accounts. ALles beveiligd met een supersterk wachtwoord.

Makkelijk aanmelden

Met Avast passwords kun je op al je accounts snel inloggen. Avast vult al je aanmeldgegevens automatisch in. Zo hoef je zelf niet steeds je gegevens in te vullen. En kun je eenvoudig en efficient inloggen.

Snel online shoppen

Zelfs tijdens het online shoppen kan de software van Avast je helpen met het automatisch invullen van creditcardnummers, betaalgegevens en wachtwoorden.

Je betaalgegevens beveiligd

Naast wachtwoordbeheer wil je ook dat je betaalgegevens zoals je creditcardnummers veilig worden opgeslagen. Deze software zorgt voor de beste beveiliging die er is voor al je persoonlijke informatie.

Synchroom op alle apparaten

We maken vaker gebruik van meerdere apparaten. Daarom is de Avast password manager altijd synchroon op al je apparaten, waar je ook bent en heen gaat. Je hebt altijd beschermede toegnag tot je gegevens en wachtwoorden.

App Voor Mac, PC, Telefoons & Tablets

Avast is beschikbaar voor alle apparaten, besturingssystemen en browsers zoals: Firefox, Chrome, Safari, en elke andere browser via overlay en browser extensies. Zo ben je nooit gebonden aan maar een apparaat of browser.

Avast passwords review.

Avast is vooral bekend vanwege de zeer succesvolle gratis antivirus software die het bedrijf maakt. De password manager zit bijvoorbeeld ook in de gebundelde antivirus app voor op computers. Online privacy en beveiliging is voor het Tsjechische bedrijf een groot goed, en daarom ontwikkelt het al jaren verschillende software toepassingen met de beste beveiliging.

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven maakt Avast kwaliteitssoftware waarbij online veiligheid beschermd wordt. De software voldoet aan onze moderne levensstijl, waarin we altijd onderweg en altijd online zijn. Dit vraag om nieuwe technologieën die kunnen waarborgen dat waar we ook zijn, en welk netwerk we ook gebruiken onze persoonlijke gegevens veilig kunnen gebruiken. Lees hier ook de whitepaper van Avast Passwords om meer over de beveiliging te weten te komen.

Andere Avast software.

Mocht je naast een password manager op zoek zijn naar andere sofware om je (online) computer gebruik en ervaring beter en veilig te maken, kun je ook kijken naar deze Avast software oplossingen zoals: Het gratis Antivirus pakket, dat beschikbaar is voor alle apparaten. Of naar een alles in een pakket zoals Avast Ultimate of Avast Premier. Door meerdere software oplossingen samen te comineren kun je ervoor zorgen dat je nooit meer te maken krijgt met gestolen wachtwoorden door hackers, virussen of malware op je computer.

Gratis downloaden

Hoewel de meeste wachtwoordmanagers zoals de bekendere van Dashlane, Password Boss, Lastpass, Keeper en Roboform ook gewoon gratis zijn, en of een proefperiode aanbieden voor hun premium software versies. Is de password manager van Avast echt gratis.

Ook voor Mac & iPhone.

Qua wachtwoordmanagers is er voor zowel Windows, Android en iOS apparaten voldoende keuze. Deze werken bijna allemaal op elk device. Wat betreft Antivirus programma’s is er voor Mac en Iphone veel minder keuze. De reden hiervoor is dat Apple al goed beveiligde software maakt.

Avast gaat hier een stukje verder in en heeft het Antivirus programma en andere beveiligingssoftware ook voor de Mac beschikbaar gemaakt. Hiermee neem je die extra stap als het om internet beveiliging gaat, en bescherm je je Mac nog beter.

 

Wat zijn de prijzen van de Avast software?

Het software bedrijf Avast maakt meerdere programma’s die allen weer wel of niet voor de verschillende apparaten en besturingssystemen beschikbaar zijn. Wij hebben gekozen om de meest populaire programma’s van Avast hieronder in ons prijsoverzicht te vermelden. Voor meer inhoudelijke informatie over een specifiek product, raden wij je aan om de desbetreffende knop onder de prijsstelling te gebruiken om naar de juiste website te gaan.

Avast ervaringen & reviews?

Avast maakt meerdere programma’s hoewel wij vooral password managers vergelijken. Vinden wij online veiligheid erg belangrijk, dat is ook de reden waarom we in deze Avast passwords review niet alleen de wachtwoord manager hebben behandeld, maar ook enkele andere software van het bedrijf hebben genoemd. Alle software die Avast maakt is de moeite waard om te bekijken. Je kunt hieronder enkele reviews en ervaringen van andere Avast gebruikers lezen.

“Avast is top! Wij maken binnen ons bedrijf gebruik van het complete Avast Ultimate pakket waarin ook de password manager zit.

Zelfs als er iets niet duidelijk is of je technische hulp nodig hebt dan staat de klantenservice direct voor je klaar om je te helpen met en oplossing”

Raymond Bergwijk

“Ik vond dat het tijd werd om mijn wachtwoorden eens goed te gaan documenteren. Helaas kwam ik al snel tot de conclusie dat dit ook weer veilig opgeborgen moet worden en elke keer het document erbij pakken voor je wachtwoorden alles behalve efficient is. Daarom ben ik tot nu toe met veel plezier Avast gaan gebruiken.”

Irene Scholte

“Ik mijn zoektocht naar informatie over goed  werkend wachtwoord beheer, kwam ik erachter dat de meeste Nederlanders hun wachtoorden nog steeds slecht beveiligen of onthouden. Gelukkig maak ik nu al een tijdje gebruik van deze wachtwoordmanager die mij een hoop tijd en werk heeft bespaard”

John Kwakman

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!