1Password

Een van de populairste wachtwoordmanagers.

1Password is een wachtwoordmanager waarmee u eenvoudig sterke wachtwoorden kunt opslaan en gebruiken. Met deze software kunt u zich met één klik veilig aanmelden bij sites en formulieren invullen. 1Password is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android. En is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Nederlands.

De voordelen van 1Password.

Aanmelden met één klik.

Met 1Password maakt en gebruikt u eenvoudig sterke wachtwoorden en kunt u zich binnen enkele seconden aanmelden bij elke app of website, zonder dat je daarvoor telkens je wachtwoord moet opzoeken.

Eenvoudig delen.

1Password is de veiligste manier om logins, wachtwoorden, creditcards en andere belangrijke informatie te delen met de mensen die er het meest toe doen. Houd persoonlijke logins privé, en geef iedereen toegang tot wat ze nodig hebben.

Overal toegang.

Compatibel met elk systeem: Windows, macOS, Linux, iOS, Android en uw webbrowser. Het maakt niet uit welk apparaat u gebruikt, alles wat u in 1Password hebt opgeslagen is binnen handbereik.

24/7 support, wanneer u die nodig hebt.

De uitgebreide documentatie en bronnen bevatten alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan. En als u vragen hebt, staat het team altijd klaar om deskundige, individuele ondersteuning te bieden.

Uniek beveiligd. Volledig privé.

Uw gegevens zijn end-to-end versleuteld en alleen u hebt toegang. Niemand kan zien wat u in 1Password account opslaat of welke sites u bezoekt. Ook de mensen bij 1Password niet.

R

Gemakkelijk in te stellen.

Nodig familieleden uit via e-mail en begin meteen met het delen. U krijgt vijf accounts bij uw abonnement en kunt meer gebruikers toevoegen voor een klein extra bedrag per account.

Is 1Password er ook in het Nederlands?

Het mooie van softwareproducten is dat u niet aan een land gebonden bent. Tegenwoordig wordt er niets meer opgestuurd en kun je alles downloaden. Dit maakt het voor ons bijvoorbeeld mogelijk om alle password managers met elkaar te vergelijken. 1Password is standaard in het Engels, maar ook in het Nederlands beschikbaar.

Dit maakt de app nog toegankelijker voor meer mensen die meer moeite hebben met Engels. 1Password in het Nederlands is geen enkel probleem. De app is in beide talen beschikbaar, dus je kunt naar behoefte heen en weer schakelen.

Dit maakt het gemakkelijk om de app te gebruiken, ongeacht wat je moedertaal is. Bovendien is de app beschikbaar in verschillende andere talen, zodat u de taal kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Ongeacht waar ter wereld u zich bevindt, kunt u een versie van 1Password vinden die voor u werkt.

1Password gratis downloaden?

1Password is een geweldige optie voor mensen die een eenvoudig te gebruiken app willen die hun gegevens beschermt. Er is ook een gratis versie die u zal laten zien of dit specifieke programma aan uw behoeften voldoet voordat u ook maar iets betaalt!

Als u overtuigd bent van de kwaliteit en de functionaliteiten van deze password manager software, overweeg dan de aanschaf van 1Password. U kunt zich al aanmelden voor slechts €2,99, maar er is een 14-daagse gratis proefversie beschikbaar, zodat gebruikers hun product kunnen uitproberen voordat ze een investering doen!

Klik op de knop hieronder/naast om deze aanbieding te activeren.

Aanmelden en installeren, hoe werkt het?

Aanmelden voor en installeren van 1Password is ongelooflijk eenvoudig. De software en app zijn beschikbaar om te downloaden, en de browserextensie kan in slechts een paar klikken worden geïnstalleerd. Zodra u alles hebt ingesteld, kunt u een account maken en uw wachtwoorden synchroniseren in slechts een paar minuten.

De app is zowel in het Engels als in het Nederlands beschikbaar, dus zelfs als u niet vloeiend Engels spreekt, kunt u 1Password nog steeds zonder problemen gebruiken. Of u nu op zoek bent naar een wachtwoordmanager voor uzelf of voor uw bedrijf, 1Password is een goede keuze. Dankzij het gebruiksgemak en de beschikbaarheid in meerdere talen is het voor iedereen toegankelijk.

Een van de betere password apps.

Tweakers is een bekend computertijdschrift dat zich richt op hardware, software en internettechnologie. In een van hun reviews hebben ze 1Password beoordeeld als een van de beste wachtwoordmanagers die beschikbaar zijn. 1Password is gratis te downloaden met een proefperiode van 14 dagen.

Het biedt een verscheidenheid aan functies om u te helpen uw wachtwoorden te beheren. Het kan sterke wachtwoorden genereren, ze veilig opslaan en ze automatisch invullen wanneer dat nodig is. Het biedt ook twee-factor authenticatie en integratie met een verscheidenheid aan browsers en apparaten.

Als u op zoek bent naar een wachtwoordbeheerder die al deze functies en meer biedt, is 1Password de perfecte keuze. Probeer het vandaag nog met de gratis proefperiode. U zult niet teleurgesteld zijn.

Prijzen: Persoonlijk / Familie gebruik of voor zakelijke doeleinden.

Als u op zoek bent naar een wachtwoordmanager, hebt u waarschijnlijk al gehoord van 1Password. Het is een van de meest populaire opties op de markt, en met goede reden. 1Password zit boordevol functies en heeft een prijs die de meeste van zijn concurrenten verslaat. Bij 1Password kunt u kiezen tussen de gratis en de premium versie. De gratis versie bevat alle basisfuncties die u nodig hebt, terwijl de premium versie extra’s toevoegt zoals onbeperkte wachtwoorden en prioriteitsondersteuning. Als u op zoek bent naar een nog krachtigere wachtwoordbeheerder, biedt 1Password ook een zakelijke versie met extra functies zoals teambeheer en geavanceerde beveiligingsrapporten. Welke versie u ook kiest, 1Password zal zeker aan uw behoeften voldoen.

Reviews & ervaringen – Wat vinden anderen van 1Password?

Duizenden mensen hebben besloten om 1Password te gebruiken om hun wachtwoorden en persoonlijke informatie te beheren. Zij hebben hun beoordelingen op onze website ingediend en wij hebben enkele hieronder voor u opgesomd. We hopen dat u door het lezen van deze beoordelingen een beter geïnformeerde beslissing kunt nemen over de vraag of 1Password de juiste wachtwoordmanager voor u is

“Ik was eerst een beetje huiverig om 1Password te proberen omdat ik niet zeker wist of het veilig zou zijn. Maar ik ben blij dat ik besloten heb om het te proberen! Het is handig om al mijn wachtwoorden gecodeerd op één plek te hebben zodat ik me geen zorgen hoef te maken dat iemand mijn account kraakt.”

Sarah

“Ik reis veel voor mijn werk, en 1Password is een redder in nood! Vroeger vergat ik altijd mijn verschillende inloggegevens voor alle verschillende sites waar ik toegang tot moest hebben terwijl ik onderweg was, maar nu kan ik ze gewoon op mijn telefoon ophalen wanneer ik ze nodig heb.”

David

“Ik kan 1Password ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een complete wachtwoordmanager. Vooral het delen van wachtwoorden met gezinsleden is voor mij een +punt. Het is makkelijk op te zetten en zeer betrouwbaar – plus, de klantenservice is uitstekend en altijd berekbaar.”

Maria

  

Passwordmanagers.nl

Wij zijn een onafhankelijke website die alle beschikbare password managers met elkaar vergelijkt. Op basis van onze ervaringen en die van onze bezoekers beoordelen wij elke password manager zo objectief mogelijk.

We beloven je om geen spam te versturen.

Neem contact op

Voor vragen of samenwerkingen kunt u contact met ons opnemen.

Stuur ons een bericht

www.passwordmanagers.nl

30% korting

Maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van 30% korting op Roboform Everywhere.

You have Successfully Subscribed!